Café Rolle

Tankefryd - Storegade 40, Brande

Anbefal denne side:

CAFÉ ROLLE

Kilde: Facebook Café Tankefryd - delt på Facebook Kastaniehaven, Give

 

Det var i går jeg kørte til Give! Med lidt sommerfugle i maven. Café Rolle i Kastaniehaven havde premiere. Der sad allerede gæster i cafeen og strikkede. Et stort bord fuld var i gang med at drikke kaffe. Og så var der 4 mænd, der spillede billard.
Alt var som det skulle være. Kirsten var i gang med at dække borde med duge og gammelt skønt kaffestel. Tina snakkede med gæsterne.

Vi var i gang i Café Rolle. Og velkommen til alle gæsterne. Dem der var der. Dem der kom. Det var ret hyggeligt. Kirsten serverede kaffe, te, hjemmebagt knækbrød, rygeost, radiser, gulerødder. Og så havde Kirsten bagt kæmpe KYS – KAGER eller marengs, vil nogen sige.

Næste gang vi mødes i Café Rolle er den 12. oktober klokken 13.30. Da vil vi snakke lidt om høst og gamle madopskrifter. Men vi vil også strikke og hækle. Måske vi har fundet en historie fra høsttiden!

NEJ! Det vil vi ikke. Der vil vi byde velkommen til musik og glade minder. Hvem husker ikke ”Pige træd varsomt”, ”Gå med i lunden”, “Glemmer du” eller ”Man binder os på mund og hånd”? Sidstnævnte sang er fra Poul Henningsen og Kai Normann Andersens revy Dyveke med Liva Weel i hoverrollen. Titlen på denne fremragende revy gav inspirationen til navnet på duoen, som du læser om netop nu. Og som gæster Cafe Rolle den 12. oktober 2017.

Kirsten, Tina og Dina siger TAK for en hyggelig café eftermiddag og glæder os til at se rigtig mange torsdag, den 12. oktober 2017 kl. 13.30 til GLADE MINDER.

På gensyn!

Café Rolle den 12. August 2017 Café Rolle den 12. August 2017
Café Rolle den 12. August 2017 Café Rolle den 12. August 2017
Café Rolle den 12. August 2017 Café Rolle den 12. August 2017