Fag­ligt

På Kastaniehaven har vi altid fokus på værdig og meningsgivende samvær. Udviklingsprojekter og arrangementer er fortløbende - vi ønsker at udvikle god praksis og styrke faglighed.

VEGA´s 20 års jubilæumsseminar på Kastaniehaven den 10. marts 2016

 Kastaniehaven i Give lagde den 10. marts hus til et spændende seminar i anledning af VEGA´s 20 års jubilæumsseminar.

"Hverdagsliv for gamle" og "Mere liv i Gamles Hverdag" har været VEGA´s fokus på 20 år, og det er stadig brandvarmt og højaktuelt.

Regeringens Ledelseskommission

Centerleder Emma Winther er med i regeringens nye ledelseskommission, som skal skabe bedre ledelse i den offentlige sektor. Onsdag den 22. marts 2017 var der besøg af innovationsminister Sophie Løhde.

Læs pressemeddelelse fra den 30. marts 2017 på Vejle Kommunes hjemmeside.

Derudover kan henvises til artikler i Vejle Amts folkeblad: Gode ideer fra Give skal bredes ud over landet - Minister hentede ideer til god ledelse i Give - Sophie Løhdes mission

Og ikke mindst til ledelseskommissionens hjemmeside.

Udeliv ved plejeboligen

(2010- 2013)

Vi har skærpet blikket for de muligheder, der ligger lige uden for døren, og gennem et lokalt samarbejde med frivillige, børnehaven, skolen og spejderne.

Se mere om projektet på denne blog.

Video om Udeliv på Kastaniehaven

Fra et oplæg på Hotel Nyborg Strand i 2013 viser slides forståelse og tilgang til ‘Hverdagsrehabilitering og Samskabelse’ på Kastaniehaven

Projekt "MerLiv i køkkenet"

Mere om projektet

Kastaniehaven blev i 2004 etableret i forbindelse med nedlæggelse af fire traditionelle plejehjem, og flytningen til nye omgivelser blev starten til udviklingen af en ny kultur - fra traditionelt plejehjem til Leve-Bo-miljø.

Erfaringerne er samlet i pjecen "Når fokus flyttes fra kroppen til livet".

Hesten Flemming hilser på Hesten Flemming hilser på
Personale Personale i hus 14 fejrer det er 15 år siden de første beboere flyttede ind (16.8.19)