Fri­vil­lige

På Kastaniehaven deltager mange frivillige i en række aktiviteter både i den enkelte boenhed og i Centret.

Hvis man ønsker at være med til at gøre en forskel i hverdagen på Kastaniehaven, kan man kontakte personalet for nærmere information.

Der er udarbejdet en aftale mellem stedet og den frivillige.

Frivilligdag

"Vi har simpelthen ikke selv ressourcer til det, vi gerne vil. Derfor er vi glade for, at vi kan trække på en masse andre, både institutioner og frivillige." Citat Emma Winther, centerleder

Der er mange muligheder for at give en hånd med - til sofacyklerne kan en pilot cykle en tur med passager, der selv kan træde lidt til. Til "frontlæsseren" kan der placeres en kørestol så også beboere, der er bundet til deres kørestole, kan komme ud på tur. Der er også musikere og sangere, der byder på aktiviteter. Og så er der handymændene, der hjælper med stort set alt for ikke at nævne besøgsvenner, hvor man på fast tidspunkt besøger en beboer eller et helt hus.

Alle er velkomne

 

Den 27. september 2018 fejrede vi alle fantastiske frivillige på Kastaniehaven som hver dag gør en kæmpe forskel for alle og i hele Kastaniehaven. En rigtig god aften til årets frivilligfest, og endnu engang stor tak til alle frivillige i Kastaniehaven. Se billeder herunder.

 • Frivilligaftale

 • Frivillig erklæring

  En aftale underskrives af leder og den frivillige

 • Frivilligt arbejde

  Mere om frivilligt arbejde i Vejle Kommune

 • Frivilligcenter-Give

   klik på logo

 • Forsikringsforhold for frivillige

  Frivillige der yder en indsat i Vejle Kommunes interesse, er som udgangspunkt omfattet af Vejle Kommunes forsikringer.

  For at være omfattet af en forsikring, skal arbejdet/indsatsen i en konkret sag udføres direkte for Vejle Kommune, være i Vejle Kommunes interesse og være accepteret af Vejle Kommune.

Rullepølsen Rullepølsen
Friviligdag Formanden for Kastanierådet Erik Andersen fik æren af at prøvekøre 'frontlæsseren' på frivilligdagen.
Besøgshest Besøgshest
Motion i det fri Motion i det fri
Besøgshund Besøgshund