Om Kastanie­haven

Fra Morgenstund til Stjernestund

Plejecenter Kastaniehaven er en del af Vejle Kommune, Velfærdsforvaltningen, Senior.

Plejecenter Kastaniehaven er beliggende i Give og består af 77 lejligheder, som er fordelt i 4 huse, og en centerbygning, hvor der foregår mange forskelligartede aktiviteter og arrangementer. Vi har et tæt og givende samarbejde med institutioner i lokalområdet og med det frivillige liv på og omkring Kastaniehaven.

Vores ønske er at Kastaniehaven skal være et mødested og center med plads til gode fællesskaber, der knytter mennesker sammen.

Vi lægger vægt på at sikre stjernestunder i hverdagen på de måder, det er muligt for os. Og det gør vi ved blandt andet at organisere udflugter og lokale koncertoplevelser samt danne ramme for, at vores beboere kan fastholde et aktivt udeliv, hvis de ønsker det - mens vi prioriterer det hyggelige samvær og den gode samtale mellem beboere.

Vores Vision

At være et FYRTÅRN indenfor ældreområdet der skaber et lys i hverdagen og leder vejen for alt det som for den enkelte hører med til et godt liv.

Vores Mission

At gøre en forskel i vores beboeres hverdagsliv og værne om stjernestunder, der udvikler, glæder, og fornøjer, og som er med til at sætte en ny og bedre dagsorden i ældreplejen og det faglige landskab. Vi har ambitioner om at være blandt de bedste plejecentre i Danmark og være en arbejdsplads, hvor vi trives og er stolte af det vi gør.

Vores Værdier

  • Vi er eksperimenterende, udviklende, og banebrydende i vores pleje
  • Vi udvikler ny velfærd gennem samskabelse med vores beboere
  • Vi har altid beboeren i øjenhøjde